Szabályzatok

Garantált másnapi kézbesítés szabályzat

Ha DPD házhozszállítást kérsz és 12 óráig leadod a megrendelést, úgy a következő munkanapon munkaidőben kiszállítjuk a termékeket. Amennyiben mégsem kapod kézhez a csomagot, visszaadjuk a szállítási költséget!

A garantált másnapi szállítás feltételei:

  • a rendelés véglegesítése és a sikeres fizetés adott napon 12.00 óráig meg kell, hogy történjen,
  • pontatlan cím vagy kapcsolattartói adatok megadása esetén nem tudjuk vállalni a garantált kiszállítást,
  • utólagos rendelés módosítás vagy ügyfélszolgálatos ügyintézés esetén nem tudjuk vállalni a garantált kiszállítást,
  • amennyiben az ügyfél a kiszállítás idején nem tartózkodik otthon, nem elérhető, nem veszi át a csomagot vagy az utánvét összegét nem tudja teljesíteni, de a futár megkísérelte a kiszállítást, úgy a garantált kiszállítás teljesítettnek tekintendő!

Amennyiben élni szeretnél a visszatérítéssel, a sikertelen kiszállítást követő 24 órán belül jelezned kell azt ügyfélszolgálatunkont!

B2B szabályzat

Regisztrációt követően jóváhagyás szükséges. Csak a jóváhagyás után láthatóak a vonatkozó árak. A jóváhagyásról emailben tájékoztatjuk.

Minimális vásárlási érték nincs.

Fruttamax termékeinkre 10%, míg minden más termékre 5% kedvezmény jár.

A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Rendeléskor vegyék figyelembe, hogy maximum 60kg-os csomagot tudunk feladni (a megrendelt termék és a csomagolás összsúlya). Ha ennél nagyobb rendelést szeretne leadni, kérem keresse segítőkész ügyfélszolgálatunkat:

info@rostesvitamin.hu vagy +36301146105

Hírlevél szabályzat

- Minden új, hírlevélre feliratkozónknak emailben küldünk egy kupont, melyet a következő megrendelés alkalmával lehet felhasználni.

- A kupon értéke 10%, függetlenül a megvásárolni kívánt termékek összegétől.

- A kupont egy feliratkozó csak egyszer használhatja fel.

- A hírlevél kupon más akcióval nem vonható össze. A kupon pontbeváltás és akciós termék esetén nem felhasználható.

"Kamra feltöltő" akció:

- Minden vásárlónk, aki a "Kamra feltöltő" akció keretében vásárol, mennyiségi kedvezményt kap a megjelölt termékekből. 

- A mennyiségi kedvezmény azt jelenti, minél több darabot vásárol az adott termékből, annál nagyobb a kedvezmény mértéke.

- Minden hónapban más termékek kerülnek az akcióba.

- A "Kamra feltöltő" akció mértékéről a termék adatlapján lehet tájékozódni.

- Regisztráció nélkül is érvényesíteni lehet a mennyiségi kedvezményeket.

Pontgyűjtési szabályzat

Raktározz be pontokból!

 

Hogyan működik a gyűjtés?

Megéri nálunk regisztrálni, hiszen minden új tagunknak automatikusan jóváírunk 100 pontot. Dupláznál? Az is lehetséges! Azon vásárlóinknak, akik feliratkoznak hírlevelünkre (és meg is erősítik ezt a szándékukat) 200 pontot adunk ajándékba.

Ha már regisztrált felhasználónk vagy, akkor minden megvásárolt termék árából automatikusan pontot írunk jóvá. A pontok értékét kiemelt helyen, a termék mellett láthatsz is, így pontosan tudhatod, hogy az adott termék megvásárlásával hány forint íródik jóvá a számládon. Jó hír, hogy ezeket a pontokat az akciós termékeink megvásárlása után is megkapod.

Hogyan tudod felhasználni?

Bár a pontok az akciós termékek árából is jóváíródnak, fontos, hogy az összegyűjtött pontjaidat csak teljes árú termékeinkre tudod felhasználni, más akcióval sajnos nem vonhatóak össze. Ezen felül viszont bármennyi pontot beválthatsz 1-1 vásárlásod során és akár a rendelésed végösszegének 100%-ára is felhasználhatod azokat. Így pontjaid segítségével akár még a szállítási költségeket is megspórolhatod.

Az általad gyűjtött pontok értékét az ár alatt tudod majd megtekinteni. Fontos, hogy a rendelésed véglegesítése előtt minden esetben jelezned kell nekünk, ha szeretnéd az adott vásárlás során felhasználni a pontjaidat. 1 évig, vagyis 365 napig van erre lehetőséged, utána sajnos elvesznek pontjaid a rendszerből.

A megszerzett pontjaidat az után íródnak jóvá, hogy csomagodat átadtuk a futárnak.