Gluténmentes
A glutén a gabonák egyik fehérje összetevője, mely ötven-ötven százalékban két alcsoportra oszlik: gluteninre és gliadinra. A lisztérzékenység vagy gluténérzékenység - orvosi nevén cöliákia - a búza, rozs, zab és árpa egyik összetevőjével, a gliadin fehérjével szembeni túlérzékenység. A betegség hosszú időn át lappanghat, kései felismerése azonban súlyos felszívódási zavarhoz és tápanyaghiányhoz vezethet.
Válogass kedvedre ízlésed, preferenciád vagy különleges diétád alapján.
Amennyiben ételallergiád van vagy kimondottan egy adott jellemzőjű terméket keresel, kérjük válaszd ki az alábbi szűrőből a számodra megfelelő kombinációt. Ha többet szeretnél megtudni, iratkozz fel hírlevelünkre és olvasd rendszeresen cikkeinket. Dietetikus kollégánk rendszeresen jelentkezik hasznos tippekkel és szakmai tanácsokkal a helyes étrend kialakításával kapcsolatban. Több különböző élelmiszerre vagy kíváncsi és inkább böngésznél az összes termékünk között? Kattints IDE!