Tartósítószer mentes

A tartósítószerek feladata az, hogy megakadályozzák a penészgombák vagy baktériumok kialakulását. Tartósítószert használnak haltermékek, a gyümölcslevek, az üdítőitalok, a kenyér, a pékáruk, a saláták, a margarin, a salátaszószok, a bor, a szárított gyümölcsök és zöldségek, a citrusgyümölcsök stb. tartósításához. A só ősidők óta ismert tartósítószer, sok esetben megold mindent: hatását vízelvonással fejti ki, a fűszerek mellett pedig ízt is ad. A feldolgozott élelmiszerek azonban jellemzően ipari tartósítószereket, vegyszereket tartalmaznak, melyeket jótékony hatásuk (a tartósítás és a fertőzések csökkentése) mellett mégis szeretnénk elkerülni.

Válogass kedvedre ízlésed, preferenciád vagy különleges diétád alapján.

Amennyiben ételallergiád van vagy kimondottan egy adott jellemzőjű terméket keresel, kérjük válaszd ki az alábbi szűrőből a számodra megfelelő kombinációt. Ha többet szeretnél megtudni, iratkozz fel hírlevelünkre és olvasd rendszeresen cikkeinket. Dietetikus kollégánk rendszeresen jelentkezik hasznos tippekkel és szakmai tanácsokkal a helyes étrend kialakításával kapcsolatban. Több különböző élelmiszerre vagy kíváncsi és inkább böngésznél az összes termékünk között? Kattints IDE!

Tovább
-13%
Kedvencekhez
Gluténmentes
Igen
Laktózmentes
Igen
Tojásmentes
Igen
669 Ft
769 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 4,46 Ft/g
-12%
Kedvencekhez
Gluténmentes
Igen
789 Ft
899 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 4,78 Ft/g