Éden Prémium

Hisznek benne, hogy termékeinkkel képesek vásárlóik mindennapjait jobbá könnyedebbé, és egészségesebbé tenni, mindezt megfizethető áron. A folyamatos fejlesztéseknek, körültekintő odafigyelésnek köszönhetően mindig kiemelkedő színvonalat biztosítanak. Emellett fontos szerepet tulajdonítanak a fenntarthatóságnak is.

Szabó Norbert és Véha Miklós alapította a vállalkozást abban az elhatározásban, hogy megbízható, igényes és minőségi reform termékekkel lássák el a piacot. Miklós családjában nagy hagyománynak számított a malmászat, ezért negyedik generációs malmosként adott volt, hogy mindenképpen liszt előállításával szeretne foglalkozni. A vegán életmód választásával számára egyértelmű volt, hogy a jövőbeli termékpalettának is vegánnak kell lennie. Miklós a termék ötletekkel, barátja (később üzlettársa) Norbert, pedig kereskedelmi tapasztalataival segítette a cég elindulását. 

Az Éden Prémium termékpaletta folyamatos bővítésével és igényes megjelenésével próbálnak igazodni a mindenkori piaci trendekhez, igényekhez, miközben egyre magasabb minőségű termékekkel szolgálják ki fogyasztókat.

Tovább