Használati javaslat:
Apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával tehetjük még izgalmasabbá.
200 g keveréket kb. 220 ml vízzel összekeverünk, majd 6-8 percig állni hagyjuk, hogy a gabonák kicsit megduzzadjanak.
Ezt követően nedves kézzel kis golyókat vagy lepényeket formázunk és ezeket forró olajban aranybarnára sütjük.
Tipp: olaj nélkül, sütőben is elkészíthetjük.
Összetevők:
csicseriborsó liszt 41,7%,
sárgaborsó liszt 41,7%,
vöröshagyma granulátum 5%,
tengeri só, őrölt koriander,
inaktív élesztőpehely,
petrezselyem,
fodormentea levél,
őrölt római kömény,
csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát)
Szóját és tojásport nem tartalmaz!
Nettó tömeg: 200g