Összetevők: kukoricakeményítő; kakaópor (14%), sűrítőanyag: (xantán gumi), kristály vanillin
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Átlagos tápérték adatok 100 g termékben: Energia: 1489 kJ (352 kcal) Zsír: 3,2 g amelyből telített zsírsavak 2 g Szénhidrát: 75 g amelyből cukrok 0,1 g Fehérje: 3,3 g Só: 0 g
Nettó tömeg: 250 g
Származási hely: Magyarország (Gabonakutató Kft.)
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Falhasználási javaslat: Két púpozott evőkanál pudingport (40 g) ízlés szerint cukorral kevés hideg tejben elkeverünk.0,5 l tejet felmelegítünk, beleöntjük az előzőek szerint feloldott pudingport, majd állandó keverés mellett felforraljuk. Addig főzzük, amíg a kellő sűrűséget el nem érjük. A kész pudingot vizezett formába öntjük és hagyjuk kihűlni. Főzött krémek készítéséhez is használhatjuk, ekkor a folyadék mennyiségét csökkentsük.