ÚJ

Swanson Vegan Collagén Builder 60 vegán kapszula

Swanson Vegan Collagén Builder 60 vegán kapszula
Swanson Vegan Collagén Builder 60 vegán kapszula
Swanson Vegan Collagén Builder 60 vegán kapszula
Swanson Vegan Collagén Builder 60 vegán kapszula
ÚJ

Swanson Vegan Collagén Builder 60 vegán kapszula

4 799 Ft
Egységár: 80 Ft/kapszul
db
Kedvencekhez

A kollagén egy közkedvelt étrend-kiegészítő napjainkban, mely apró fehérjéket biztosít, amelyek többek között támogathatják a bőr, a bél és az ízületek egészségét. Míg a hal vagy a szarvasmarha kollagén a leggyakoribb piacon megtalálható típus, mostanra a vegán kollagén készítmény is megjelent, mint lehetőség.

Válogass biztonságosan
Rugalmas, 14 napos pénzvisszafizetési garancia!
Minőségét megőrzi
2025.01.31
A vásárlás után jóváírt összeg: 96 Ft
Adatok
Márka
Swanson
Kiszerelés
60db kapszula
Részletek

Mivel a kollagén egy, a szervezet által előállított fehérje, a bevitel növelése mindezidáig azt jelentette, hogy más állati forrásokhoz folyamodtunk. De most elérkezett az idő és vegán kollagént is használhatunk, amely ugyanolyan előnyökkel járhat, mint az állati eredetű kollagén.

A szarvasmarha- és tengeri kollagén forrásban lévő tehén- vagy halcsontokból és egyéb állati melléktermékekből származik. Míg az így kapott porok és folyékony kiegészítők általában íztelenek és szagtalanok, az állati eredetű kollagén előállítása nem áll összhangban a vegetáriánus étrendet követők preferenciáival. A vegán étrenddel pedig határozottan nem!

A kollagén termelést növelő növényi eredetű forrásokkal kapcsolatos kutatások szerint az állati származékok nem szükségesek a kollagénépítő hatásokhoz.

A bevitt kollagén (az állati eredetű kiegészítők vonatkozásában) nem azonos a felszívódott kollagénnel.

A kollagén előállítása bonyolult és sok kiegészítő tápanyagot és vegyületet igényel a testben, hogy minden megfelelően működjön és előállításra kerüljön.

A C-vitamin, a poliszacharidok, a szilícium-dioxid, a cink, a réz és az aminosavak (fehérje) mind szükségesek a szervezetben a kollagén előállításához. Tehát, egy ásványi anyagnak vagy vitaminnak a hiánya, visszatarthatja a test képességét a kollagén felszívódására és előállítására.

Szerencsére, a kollagén szintéziséhez szükséges vegyületek növényi eredetű forrásokból származnak.

Ez a vegán készítmény belülről kifelé támogatja a bőrt. Védi szervezetünk kollagénszintjét (gátolja a kollagén belső lebomlását) és olyan pro-kollagén tápanyagokat szállít, amelyek hozzájárulnak a természetes kollagén termelődésünkhöz. Ez egy egyedülálló, antioxidánsokban gazdag bambusz alapú és 9 szuper-élelmiszerrel dúsított komplex, amely kulcsfontosságú tápanyagokat szállít, hogy azok többféle módon támogathassák természetes kollagén ciklusunkat. A növényi étrendet követõ egészségtudatos emberek lehet, hogy az előállítás miatt kerülték eddig a kollagén kiegészítõket, most azonban fenntartható vegán alternatíva is piacra került a halakból vagy szarvasmarhákból származó kollagén helyett.

A vegánok most már ugyanúgy használhatják a kollagént egészségük és teljesítményük javításához, mint a hagyományos kollagént fogyasztók.

Hatóanyagok 1 kapszulában:
100 mg C-vitamin
100 mg Bambusz kivonat (standardizált bambusz szilícium)
50 mg Dermaval (TM)