Nutri-Kávé 116g NeurimmunOX

Nutri-Kávé 116g NeurimmunOX
Nutri-Kávé 116g NeurimmunOX
Nutri-Kávé 116g NeurimmunOX
Nutri-Kávé 116g NeurimmunOX
Nutri-Kávé 116g NeurimmunOX
Nutri-Kávé 116g NeurimmunOX

Nutri-Kávé 116g NeurimmunOX

4 519 Ft
Egységár: 41 843 Ft/kg
db
Kedvencekhez

Különleges, kávékhoz (és bizonyos teafélékhez) adható gyógynövény-gomba- és tápanyag-keverék. A speciális összetevők túl azon, hogy értékes tápanyagokat biztosítanak számodra, egyáltalán nem befolyásolják a kávéd ízét és a kávézás élményét. A 100%-ban természetes, komplex összetevőket tartalmazó keveréket egyszerűen keverd hozzá kedvenc kávédhoz (vagy teádhoz). Egészségedre!

Instant kávét NEM tartalmaz.

Válogass biztonságosan
Rugalmas, 14 napos pénzvisszafizetési garancia!
Minőségét megőrzi
2025.01.30
Minőségét megőrzi
2025.08.12
A vásárlás után jóváírt összeg: 90 Ft
Adatok
Márka
NeuroimmunOX
Kiszerelés
108g
Kiszerelés
108g
Részletek
Összetevők: Freyagena rostkomplex (gumiarábikum, Sunfiber(R) részben hidrolizált guargumi); (hidrolizált) Kollagén peptidek; Magnézium-L-laktát-dihidrát (fully reacted), Myo-inositol, Ganoderma (pecsétviaszgomba)/Cordyceps (hernyógomba)/Mandulagomba gyógynövény-gombakivonatok
  • speciális, oldékony rostokkal
  • íztelen magnéziummal
  • extra, sztandardizált gyógynövény-gombakeverékkel
  • kiválóan oldódó kollagénnel
  • kapszulák és adalékok nélkül
  • különlegesen összeállított keverék

A pecsétviaszgomba (Reishi vagy Ganoderma): „A halhatatlanság gombája”
Nem csoda, hogy a „halhatatlanság gombájának” nevezik, hiszen a szív- és érrendszer, az energiaszint, az állóképesség, a koleszterinszint karbantartására, az immunrendszer és a máj működésére is pozitív hatással bír. Kutatások bizonyítják, hogy erőteljesen hat az immunrendszer egyensúlyára, különösen, ha bizonyos külső környezeti hatások érnek minket. A Reishi körüli kutatások terjedelmének és mélységének átvizsgálásakor egyértelművé válik, hogy miért fordulnak sokan (elsősorban a Távol-Keleten) ehhez a varázslatos gombához az általános egészség és a hosszú élet támogatása érdekében.

Kínai hernyógomba (Cordyceps)
A kínai hernyógomba egy másik világszerte elismert gombafajta.
Eredetileg a tibeti fennsíkon alkalmazták egészségügyi célokra, de a modern kutatások is azt igazolták, hogy képes támogatni a tüdő működését, az energiatermelést és a libidót. További hernyógomba kutatások témája, hogy hogyan növeli az izomsejtek energiatermelését és csökkenti a tejsavtermelést.
Ezzel együttesen növeli az sportteljesítményt és segít a hatékony légzésben.
Mind a férfiak, mind a nők esetében befolyásolhatja a libidót.
A táplálkozástudományban és a holisztikus orvoslásban adaptogén gyógynövény-gombának is tekintik és nagyra becsülik egészséget támogató szerepéért. Számos fitokémiai vegyületet tartalmaz, mint pl. az egészséges immunrendszert támogató poliszacharidokat, terpéneket és flavonoidokat.

Mandulagomba (Agaricus fajok)
Minden gombánál fontos megfigyelni, hogy az összetevőket hogyan termesztik és gyűjtik be. A csiperkék keresésekor különös figyelmet kell fordítani a felhasznált fajokra. Az Agaricus nemzetségébe tartozik például a közönséges fehér csiperkegomba vagy a kétspórás csiperkegomba (Portobello, Cremini), amelyek mind az Agaricus bisporus faj variációi.
Míg a jól elkészített Portobello és Cremini gomba nagyon ízletes és egészséges, a legtöbb táplálékkiegészítőt vásárló ember immunerősítésre olyan, széles körben kutatott fajokat keres, mint pl. az Agaricus brasiliensis, amely Agaricus blazei-ként is ismert. A kutatások azt mutatják, hogy a brazil „Blazei” gomba specifikus immunsejtek erőteljes aktiválását szolgálja.

A 3 különböző gombát tartalmazó keverék nagyon népszerű lehet azok körében, akik széles körű immuntámogatást keresnek.


Az inozitol egy cukoralkohol, amelynek számos lehetséges formája és izomere van. A myo-inozitol (MI) a leggyakoribb az izomerek közül.
Az inozitol a sejtmembrán lipidek fontos szerkezeti alkotóeleme, valamint aktív a sejtek közti jelátvitelben. Továbbá azáltal, hogy az inzulintól a külső jeleket továbbítja a sejtek belsejébe, az inozitol az inzulin másodlagos hírvivőjeként működik. Az inozitol foszfoglukán másodlagos hírvivő rendszer zavara inzulinrezisztenciával és azzal összefüggő rendellenességekkel jár, beleértve bizonyos ezzel összefüggő hormonális és reproduktivitási zavarokat.

A magnézium hozzájárul a normál pszichológiai, mentális, idegrendszeri és izomfunkciók fenntartásához, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Az inositol számos területen szinergiát alkot a magnéziummal, egymás hatását erősítik. Táplálkozásunkra jellemző mind a kollagén-fehérjék, mind a rostok ideálisnál alacsonyabb bevitele, holott a megfelelő, magas élelmi rostbevitel igen komplexen járul hozzá egészségünk megőrzéséhez, túl a bélműködésünkön. Az összetevők egyediségét és komplexitását a magas poliszacharid-tartalmú gombakeverék növeli tovább, kompromisszumok nélkül.
Kollagén
A kollagén jelentős mennyiségben található meg bőrünkben, csontjainkban és porcainkban. Termékünkben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve (hidrolizált). A modern nyugati táplálkozásból szinte teljesen hiányoznak a kollagén-típusú fehérjék, hiszen fehérjeforrásaink nagy része színhúsokból származik, nem pedig a kollagén-tartalmú állati részekből (csont, bőr, ízületek, stb.).

Prebiotikus rostok
A megfelelő rostok komplexen járulnak hozzá egészségünk fenntartásához. Az egészséges táplálkozás részeként a prebiotikumok szinergikusan és szelektíven táplálják a bélbaktérium-törzseket. A hazai lakosság a napi minimálisan javasolt rostbevitel felét sem éri el. Termékünkbe ezért acacia (más néven arabmézga vagy gumiarábikum) és világhírű japán gyártótól származó részben hidrolizált guar került (Sunfiber). A gondosan összeállított keverék esetében nagyon fontos még hangsúlyozni, hogy más termékekkel ellentétben (mint például az inulin és egyéb oldható rostok) a fermentáció lassan és kíméletesen zajlik a bélben, komplex összetevői olyan prebiotikus rostszálakat tartalmaznak, melyek előkelő résztvevői a jövő mikrobiom kutatásainak. Egyedülálló módon e két összetevőnkről több, mint 200 szakmai tanulmány áll rendelkezésünkre; ebből a szempontból is a rostok csúcskategóriáját képviselik.