ÚJ

Herbaferm Prefer HF400mg (14) kapszula

Herbaferm Prefer HF400mg (14) kapszula
Herbaferm Prefer HF400mg (14) kapszula
Herbaferm Prefer HF400mg (14) kapszula
Herbaferm Prefer HF400mg (14) kapszula
Herbaferm Prefer HF400mg (14) kapszula
Herbaferm Prefer HF400mg (14) kapszula
ÚJ

Herbaferm Prefer HF400mg (14) kapszula

4 159 Ft
Egységár: 297 Ft/kapszul
db
Kedvencekhez

Prebiotikus, természetes fermentációval feltárt rosttartalmú étrend-kiegészítő kapszula

A természetes emésztés támogatásához, a bélflóra regenerációjához.

Válogass biztonságosan
Rugalmas, 14 napos pénzvisszafizetési garancia!
Minőségét megőrzi
2026.05.31
A vásárlás után jóváírt összeg: 83 Ft
Adatok
Márka
Herbaferm
Kiszerelés
14 db kapszula
Részletek

Összetétele (400 mg töltőtömegű kapszulánként):

  • természetes fermentációval feltárt gyógynövényrost 200 mg

(kamilla: Matricariae flos, cickafark: Millefolii herba, csipkehús: Rosae pseudofructus, bodzavirág: Sambuci flos, propolisz: Apis melliferae propolis, tölgykéreg: Querci cortex, fehér üröm: Absinthii herba),

  • fulvosav 115 mg,
  • huminsav 48 mg, és
  • C-vitamin 28 mg

14 db 100 mg-os zselatinkapszulában.

 

Javasolt adagolás naponta 2×1 kapszula (reggel és este)

 

A Prefer HF400 kapszulát azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy fokozza a Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek kedvező hatását, a rebiózist.

  • Segítse a bélrendszeri irritációk csillapodását.
  • Erősítse a bélfal barrier (védővonal) funkcióját.
  • Támogassa a táplálékkal bevitt és a diszbiózis miatt termelődő méreganyagok kiürítését, hatástalanítását.
  • Járuljon hozzá a quorum sensing anyagok biztosításával a kedvező bélflóra kialakításához és a bélhámsejtek, bél mikrobiom kommunikáció/felismerés folyamatához.

 

Összetevői a Herbaferm cseppek receptúráját alkotó gyógynövények feltárt rostjai, fulvo- és huminsav, valamint C-vitamin. A gyógynövényrostok biztosítják az ideális feltételeket a kedvező (szimbionta) baktériumoknak a béltartalomban, a fulvo- és huminsav pedig közvetítő anyagot biztosít a testi sejtek, a baktériumok közötti természetes kommunikációhoz. Ennek kiemelkedő jelentősége van azok számára, akiknek emésztési problémáit a vegyszerekkel kezelt, tartósított, sterilizált élelmiszerek okozzák.

 

A kapszulák fogyasztását azoknak ajánljuk, akik gyorsítani szeretnék az emésztés természetes egyensúlyának helyreállítását, és akik antibiotikum-kúra következtében, vagy egyéb okból adódóan (stressz, nagyobb megterhelés, ételintolerancia) hiányos, károsodott bélflórával rendelkeznek. Esetükben a kapszulák fogyasztását a Herbaferm étrend-kiegészítő cseppekkel egy időben (reggel és este) javasoljuk, egy hét időtartamig. Eközben zöldségek, gyümölcsök és magok fokozott fogyasztásával biztosítjuk, hogy a bélflóra alkalmazkodjon az étrendi rostokhoz, azokból képes legyen magas minőségű tápanyagokat előállítani szervezetünk számára.

Nem javasoljuk a kapszulák fogyasztását, csak külön orvosi ajánlásra/rendelvényre, vagy felügyelet mellett, illetve a kapszulák szedését fel kell függeszteni a készítmény bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység, valamint az immunrendszer zavarai esetén.

A terméket várandós és szoptatós kismamák, illetve a vegyes étrendet fogyasztó, egy évnél idősebb gyermekek is fogyaszthatják.

OGYÉI nyilvántartási szám: 23114/201

Mit és miért eszünk? Az élelmiszer vagy árucikk? Szervezetünk része az anyaföldnek. A Föld körforgásának egészével állandó és szerves kapcsolatban vagyunk. Mi okozhatja az egyensúly felborulását, és hogyan maradhatunk összhangban természettel?

https://www.youtube.com/watch?v=NQvXkKbv7-w