Az őszibarack kellemes, lágy ízét élvezheti gyümölcsszörpünkben az 50% gyümölcstartalomnak köszönhetően. Kiválóan alkalmas szörpök, koktélok készítéséhez.
Fruktóz-glükóz szirup
Víz
Őszibaracklé 50% (sűrítményből visszahígítva)
Étkezési sav: citromsav
Emulzió (sűrítőanyagok: gumiarábikum, glicerinészter, aroma, színezékek: béta-karotin, lutein, antioxidánsok: aszkorbinsav, alfa-tokoferol)
Édesítőszerek (Na-ciklamát, aceszulfám-K, steviol-glikozidok)
Tartósítószerek (kálium-szorbát, Na-benzoát)
|
100 ml szörpben |
100 ml kész italban |
Energia |
1315 kJ/ 315 kcal |
55 kJ/ 13,1 kcal |
Zsír |
0 g |
0 g |
-amelyből telített zsírsavak |
0 g |
0 g |
Szénhidrát |
74 g |
3,1 g |
-amelyből cukrok |
65 g |
2,7 g |
Fehérje |
0,3 g |
0,012 g |
Só |
0,2 g |
0,008 g |
Rost |
0,2 g |
0,008 g |
|
per 100ml |
|
100 ml kész italban |
Energia (kJ) |
1315 |
|
55 |
Energia (kcal) |
315 |
|
13.1 |
Zsír (g) |
0 |
|
0 |
ebből telített zsírsavak (g) |
0 |
|
0 |
Szénhidrát (g) |
74 |
|
3.1 |
ebből cukor (g) |
65 |
|
2.7 |
Élelmi rost (g) |
0.2 |
|
0.008 |
Fehérje (g) |
0.3 |
|
0.012 |
Só (g) |
0.2 |
|
0.008 |
Hígítási arány:
1 rész szörp és 23 rész (szénsavas) víz. Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,08%.
Tárolás: (10-23°C). Száraz, hűvös helyen.