ÚJ

Freyagena Áfonya LACTOCRAN 60 kapszula

Freyagena Áfonya LACTOCRAN 60 kapszula
Freyagena Áfonya LACTOCRAN 60 kapszula
Freyagena Áfonya LACTOCRAN 60 kapszula
Freyagena Áfonya LACTOCRAN 60 kapszula
ÚJ

Freyagena Áfonya LACTOCRAN 60 kapszula

6 919 Ft
Egységár: 115 Ft/kapszula
db
Kedvencekhez

A húgyutak és a belek egyensúlyának támogatása, szimbiotikus hatással.

Válogass biztonságosan
Rugalmas, 14 napos pénzvisszafizetési garancia!
Minőségét megőrzi
2025.10.22
A vásárlás után jóváírt összeg: 138 Ft
Adatok
Márka
Freyagena
Kiszerelés
60db Kapszula
Részletek
  • KETTŐS, SZIMBIOTIKUS-SZINERGIKUS HATÁS
  • LACTOSPORE® (BACILLUS COAGULANS) ÉS ORGANIKUS
    TERMESZTÉSBŐL SZÁRMAZÓ VÖRÖSÁFONYA-KIVONAT
  • 20 ÉVES KUTATÓMUNKA EREDMÉNYE
  • EGYÉNILEG ÉRDEMES D-MANNÓZ PORRAL KIEGÉSZÍTENI
  • FUNKCIONÁLIS ORVOSLÁS NŐKNEK AJÁNLÁSÁVAL

 

Összetevők: LactoCran vörösáfonya-kivonat (Vaccinium macrocarpon) és Bacillus coagulans MTCC 5856 keveréke, zselatin (kapszulahéj-kibontható).

Ajánlott napi mennyiség: 2×1, étkezéssel.

 

A LactoCran™ LactoSpore® Bacillus coagulans készítményből és porított vörös-, avagy tőzegáfonya-magból álló, a bél egészségét támogató szimbiotikus keverék.

A többek között prebiotikus hatású vörösáfonya-mag por optimális tápanyag a LactoCran-ban™ lévő probiotikus Bacillus coagulans MTCC5856 számára.

Amellett, hogy szobahőmérsékleten is stabil formula, klinikailag bizonyított, hogy szerepet játszhat a különféle húgyuti panaszok, az IBS-esek, az utazók hasmenésétől szenvedők és a laktózintoleráns egyének tüneteinek enyhítésében, azáltal, hogy élelmi rostot és élőflórát biztosítva támogatja a bélflórát.

LactoCran™
Tradicionális termőhelyről (kanadai Quebecből) származó, organikusan (bio) működő gazdaságban termelt prebiotikus áfonyamagpor (Vaccinium macrocarpon). A LactoCran™ tej, tartósítószer és GMO-mentes.

A prebiotikumok köztudottan támogatják a probiotikumok szaporodását és túlélésüket a bél ökoszisztémájában. A porított áfonyamag egyedülálló összetételével (élelmi rost, fehérje és proantocianidinek) kiváló tápanyagot biztosít bizonyos baktériumtörzsek számára.

LactoSpore®
A LactoSpore-t®, a LactoCran™ probiotikus összetevője a Bacillus coagulans nevű MTCC5856 spóraképző (“talaj”) baktérium, amely több mint 20 éve van a nemzetközi piacon, és mára fogyasztók milliói által használt probiotikum. A LactoSpore® akkor is megőrzi életképességét, ha a gyomorba kerül. A LactoSpore® stabilitását és hatékonyságát számos tanulmány támasztotta
alá, köztük a közelmúltban két klinikai vizsgálat, amelyek bizonyítják, hogy
biztonságosan fogyasztható étrend-kiegészítőként 2 milliárd/nap dózisban.

A LactoSpore-t® Kanadában NHP-nek (Natural Health Product azaz Természetes Egészséges Termék) tekintik, és a LactoSpore-t®
tartalmazó készítmények az NPN (Natural Product No. azaz Természetes Termék) jelölést kapták a kanadai egészségügyi rendszerben.