Összetevők: kukoricakeményítő; állományjavító: (xantán gumi); málna poraroma; mesterséges színezőanyag: azorubin
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Átlagos tápérték adatok 100 g termékben: Energia 1487 kJ (350 kcal) Zsír 0 g amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 86 g amelyből cukrok 0 g Fehérje 0,5 g Só 0,1 g Fenilalanin 0,07 g
Nettó tömeg: 250 g
Származási hely: Magyarország (Gabonakutató Kft.)
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Falhasználási javaslat: Két púpozott evőkanál pudingport (40 g) ízlés szerint cukorral kevés hideg tejben elkeverünk.0,5 l tejet felmelegítünk, beleöntjük az előzőek szerint feloldott pudingport, majd állandó keverés mellett felforraljuk. Addig főzzük, amíg a kellő sűrűséget el nem érjük. A kész pudingot vizezett formába öntjük és hagyjuk kihűlni. Főzött krémek készítéséhez is használhatjuk, ekkor a folyadék mennyiségét csökkentsük.