Összetevők: kukoricakeményítő, ivóvíz, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei)
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Átlagos tápérték adatok 100 g termékben: Energia 1577 kJ (371kcal) Zsír 1 g amelyből telített zsírsavak 1 g Szénhidrát 90 g amelyből cukrok 0 g Fehérje 0,5 g Só 0 g Fenilalanin 0,01 g
Nettó tömeg: 500 g
Származási hely: Magyarország (Gabonakutató Kft.)
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Falhasználási javaslat: A tésztát háromszoros mennyiségű, forrásban lévő sós vízben, állandó keverés mellett kb. 7-10 percig főzzük, szűrjük és tálalhatjuk. A tésztát közvetlenül a levesbe is belefőzhetjük.