FANNIZERO okosTOJ-ÁSZ 250g

FANNIZERO okosTOJ-ÁSZ 250g

FANNIZERO okosTOJ-ÁSZ 250g

2 019 Ft
Egységár: 8 076 Ft/kg
db
Kedvencekhez

FANNIZERO okosTOJ-ÁSZ 250g MAGIC MIX KEVERÉKHEZ!

Gluténmentes, gabonamentes keverék tojás helyettesítésére azoknak, akik allergia miatt nem fogyaszthatnak tojást, de mégis szeretnének alacsony szénhidráttartalmú zsemlét (3,5g ch/zsemle) és pizzát (4g ch/pizza tészta) vagy tortillát (1,5g ch/tortilla) készíteni PALEO/KETO/LOW CARB megközelítéssel! Semmi nem lesz olyan finom, mint az igazi tojás, de óriási előrelépés ez a termék a Magic Mix történetében és a pizza, zsemle, tortilla (lehet belőle rétes is) már elég ok az örömre tojás nélkül is!

Válogass biztonságosan
Rugalmas, 14 napos pénzvisszafizetési garancia!
Minőségét megőrzi
2025.03.06
A vásárlás után jóváírt összeg: 40 Ft
Adatok
Márka
FANNIZERO
Kiszerelés
250g
Részletek

Összetevők: arany lenmagliszt, útifű maghéj, tápióka keményítő, fekete só

Átlagos tápérték 100 g okosTOJ-ÁSZ keverékben:

ENERGIA: 1172kJ/282 kcal

ZSÍR: 4,5 g

-amelyből telített zsírsavak: 1,3 g

SZÉNHIDRÁT: 20 g

-amelyből cukrok: 1,7 g

ROST: 36,8 g

FEHÉRJE: 22,3 g

Só: 2,1 g





Pizza recept:
15g okosTOJ-ÁSZ
50g MAGIC MIX
2g só
2g szódabikarbóna
70g kókuszkrém
140g meleg víz
A száraz hozzávalókat alaposan elkeverjük, majd külön edénybe a nedves hozzávalókat is. A nedves hozzávalókat a szárazhoz öntjük és gyors mozdulatokkal összedolgozzuk a tésztát. 3 percig pihentetjük majd 30-32 cm átmérőjű kört nyújtunk a pizzához. Fontos, hogy mindig hintsük meg M.M. keverékkel nyújtásnál, ne ragadjon le! Sütőpapírra helyezzük és 180 fokra előmelegített sütőben (légkeverésen lehetőleg) elősütjük 8-8 percig mindkét oldalát és jöhetnek a feltétek, amikkel további 7-8 percig sütjük!
Ebből a tésztából készíthetünk langallót, tortillát, rétest is! Zsemléhez, pékáruhoz NE ezt a receptet használjuk!

Zsemle (4db):
60g okosTOJ-ÁSZ
80g MAGIC MIX
2g só
3g szódabikarbóna
15g kókusz/olívaolaj
250g víz
+extra ízlés szerint oregano/kömény

A száraz hozzávalókat alaposan elkeverjük, majd külön edényben az olajat a vízzel összekeverjük.
A nedves hozzávalókat a szárazhoz öntjük és gyors mozdulatokkal összedolgozzuk a tésztát. Nem kell pihentetni, azonnal 4 részre osztjuk a tésztát és 4db lapos bucit formázunk. Fontos, hogy lapos legyen (1cm vastag, 10cm átmérő) nagyobb bucival ne dolgozzunk! Ez szépen meg fog emelkedni! Sütőpapírra helyezzük, széleit lefelé lapítjuk, vízzel/kókuszolajjal/növényi tejjel lekenjük és 190 fokra előmelegített sütőben (légkeverésen lehetőleg) 45 percig sütjük! Fontos, hogy minimum 1 órát várjunk mielőtt felvágjuk, de másnaposan még jobb! A nyers hatás elkerülése miatt fontos, hogy frissen NE vágjuk szét, hagyjunk neki időt szellőzni, ha kihűlt zacskóban tároljuk, így puha marad 2 napig!

Gluténmentes üzemben készült. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Száraz, hűvös helyen tárolandó! A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült!