Éléskamra Foszfátmentes borkő sütőpor tápióka keményítő alapú 60g (Paleo)

Éléskamra Foszfátmentes borkő sütőpor tápióka keményítő alapú 60g (Paleo)
Éléskamra Foszfátmentes borkő sütőpor tápióka keményítő alapú 60g (Paleo)
Éléskamra Foszfátmentes borkő sütőpor tápióka keményítő alapú 60g (Paleo)
Éléskamra Foszfátmentes borkő sütőpor tápióka keményítő alapú 60g (Paleo)
Éléskamra Foszfátmentes borkő sütőpor tápióka keményítő alapú 60g (Paleo)
Éléskamra Foszfátmentes borkő sütőpor tápióka keményítő alapú 60g (Paleo)
Éléskamra Foszfátmentes borkő sütőpor tápióka keményítő alapú 60g (Paleo)
Éléskamra Foszfátmentes borkő sütőpor tápióka keményítő alapú 60g (Paleo)
Éléskamra Foszfátmentes borkő sütőpor tápióka keményítő alapú 60g (Paleo)
Éléskamra Foszfátmentes borkő sütőpor tápióka keményítő alapú 60g (Paleo)

Éléskamra Foszfátmentes borkő sütőpor tápióka keményítő alapú 60g (Paleo)

589 Ft
Egységár: 9 817 Ft/kg
db
Kedvencekhez
Foszfátmentes, természetes borkősavat tartalmazó sütőpor, tápióka keményítővel készítve. Egy csomag átlag 15-20 sütésre elegendő mennyiség, ezért gazdaságos a felhasználása. Jól helyettesíti a hagyományos sütőport a sütések során.
Válogass biztonságosan
Rugalmas, 14 napos pénzvisszafizetési garancia!
Minőségét megőrzi
2025.08.12
A vásárlás után jóváírt összeg: 12 Ft
Adatok
Márka
Paleolit Éléskamra
Kiszerelés
60g
Részletek

A természetes borkősavat tartalmazó sütőpor nem tartalmaz foszfátokat, amelyek a szervezetünkre kedvezőtlen hatást gyakorolhatnak (pl. kivonják a vitaminokat, ásványi anyagokat) és kukoricakeményítőt sem használtunk. Kiadósabb a felhasználása, kevesebb is elegendő a megszokott sütőporhoz képest, hiszen csak annyi tápióka keményítőt adtunk hozzá, mely az aktív hatóanyagokat egyenletesen elegyíti.

A Paleolit Éléskamra sütőpor gondosan összeállított arányainak köszönhetően nincs szúrós szódabikarbóna íze, a vele készült sós vagy édes pékáruból nem érződik ki az íze.

Felhasználási javaslat: a csomagoláson lévő muffin a Csodacsokis bögrés sütiből készült a rajta lévő recept szerint kikeverve. További 2 g Éléskamra sütőpor adagolásával. 4 muffin formában adagold a masszát és süsd 180 fokon30percig. Tápióka keményítővel és természtes borkósavval készült sütőpor. Mely alkalmas mindenféle liszt térfogatának növelésére. Javasolt mennyiség: 100 g paleo liszthez egy csapott mokkáskanál sütőpor adagolása (kb. 2-3 g).

A sütőport 1 evőkanál citromlével érdemes kipezsegtetni.

Összetevők: savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő

Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tartandó.

Átlagos tápérték 100g keverékben:

Energia kj: 481
Energia kcal: 117
Zsír: 0g
amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 29 g
amelyből cukor: 0g
Fehérje: 0.1 g
Só: 0g
Rost: 0g


Garantáltan gluténmentes műhelyben csomagolva