Rendkívül gyorsan és egyszerűen elkészíthetők és a kiváló alapanyagoknak köszönhetően értékes tápanyagokat juttathatunk általuk a szervezetünkbe. Kiváló olasz tésztagéppel készülnek, ezért a végeredmény mindig tökéletes formájú és állagú pasta.
Összetevők: vöröslencseliszt, víz, útifű maghéj liszt
Elkészítési javaslat:
Tegyük a kívánt mennyiséget bő, forrásban lévő vízbe, adjunk hozzá egy csipet sót és alacsony fokozaton főzzük 3-5 percig, szűrjük le, majd bő vízzel öblítsük át. A hagyományos tésztával megegyező módon fogyasztható.
Átlagos tápérték 100 g termékben |
Energia |
1499 kJ / 358 kcal |
Zsír |
1,4 g |
–Amelyből telített zsírsavak |
0,4 g |
Szénhidrát |
53 g |
–Amelyből cukrok |
5 g |
Rost |
18 g |
Fehérje |
21 g |
Só |
0,01 g |
Tárolás: Száraz, hűvös és napfénytől védett helyen tárolandó!
Gluténmentes üzemben készült!
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
Származási hely: Magyarország
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett időpontig
Nettó tömeg: 200g