Rendkívül gyorsan és egyszerűen elkészíthetők és a kiváló alapanyagoknak köszönhetően értékes tápanyagokat juttathatunk általuk a szervezetünkbe. Kiváló olasz tésztagéppel készülnek, ezért a végeredmény mindig tökéletes formájú és állagú pasta.
Összetevők: feketebab liszt, víz, útifű maghéj liszt
Elkészítési javaslat:
Tegyük a kívánt mennyiséget bő, forrásban lévő vízbe, adjunk hozzá egy csipet sót és alacsony fokozaton főzzük 3-5 percig, szűrjük le, majd bő vízzel öblítsük át. A hagyományos tésztával megegyező módon fogyasztható.
Átlagos tápérték 100 g termékben |
Energia |
1232 kJ / 352 kcal |
Zsír |
0,9 g |
-Amelyből telített zsírsavak |
0,6 g |
Szénhidrát |
64 g |
-Amelyből cukrok |
6,1 g |
rost |
18 g |
Fehérje |
21 g |
Só |
<0,01 g |
Tárolás: Száraz, hűvös és napfénytől védett helyen tárolandó!
Gluténmentes üzemben készült!
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
Származási hely: Magyarország
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett időpontig
Nettó tömeg: 200g