A tojáshéj membrán kiegészítők rendszeres szedése javíthatja az ízületek állapotát.
A tojáshéj membrán a tojáshéj és a fehérje között található. Könnyű rábukkanni a főtt tojás hámozása során. Noha nem része a tojáshéjnak, általában hozzá van tapadva.
A tojáshéj membránja elsősorban kollagén típusú fehérjékből áll. Kis mennyiségben kondroitin-szulfátot, glükózamint és más tápanyagokat is tartalmaz.
- ESM® tojáshéj membrán terméklap
Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Gluténmentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz
ADAGOLÁS, JAVASOLT FELHASZNÁLÁS, TÁROLÁS
Egy adag = 2 kapszula
1 adag naponta, reggeli közben
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
ÖSSZETEVŐK
ESM® tojáshéj membrán por; térfogatnövelő szer: kalcium-foszfát; kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz; Allergének: tojás és tojásszármazékok
Összetevők táblázata
Energia | 1432 kJ/342 kcal |
Zsír | 0,68 g |
- amelyben telített zsírsav | 0,31 g |
Szénhidrát | 20,87 g |
- amelyben cukor | 1,89 g |
Rost | 60,13 g |
Fehérje (protein) | 3,74 g |
Só | 0,11 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
FIGYELMEZTETÉSEK
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
- Ha allergiás a tojásra vagy tojásszármazékokra, konzultáljon kezelőorvosával, gyógyszerészével.
FONTOS EGÉSZSÉGÜGYI FIGYELMEZTETÉSEK
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!