Ez a figyelemre méltó szuperélelmiszer kiváló fehérjeforrás, amely esszenciális aminosavat tartalmaz. Akendermagok optimális forrásai a zsírsavaknak, beleértve az omega 3-6-9-et és a létfontosságú ásványianyagokat is. A kendermag két fő fehérjéje az edesztin és az albumin. Ezek a kiváló minőségű tárolófehérjék könnyen emészthetőek és táplálkozási szempontból jelentős mennyiségű aminosavattartalmaznak. A hagyományos keleti orvostudomány és a klinikai vizsgálatok azonosították akendermagot funkcionális élelmiszerként és fontos élelmiszerforrásként. A nyers kendermagok közül alegjobb minőségűeket kézzel válogatják ki, majd természetes vízzel tisztítják.
A bio kenderfehérje magas fehérjetartalmú, amely esszenciális aminosavakat tartalmaz. Ritka az azélelmiszer, amelyben mind a 22 aminosavat megtaláljuk. Ez magába foglalja azt a 8-at is, amit aszervezetünk önmagától nem tud termelni tehát táplálékokból kell magunkhoz vennünk. Található mégbenne több antioxidáns, valamint rengeteg vitamin és ásványi anyag. A kender fehérjéi a globuláris fehérjék, az edestin és az albumin. Magas fehérjetartalma miatt egyre népszerűbb a sportemberek és azaktív életmódot folytatók között.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterségesszínezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz;Telített zsírban szegény; Omega-3 zsírsavakban gazdag; Alacsony cukortartalmú; Fehérjében gazdag;Élelmi rostban gazdag; Nátriummentes/Sómentes
Adagolás: ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők: 100% bio kendermagliszt
Átlagos tápérték / 100 g:
- Energia: 1680 kJ/401 kcal
- Zsír: 9,0 g
- amelyben telített zsírsav: 1,0 g
- amelyben egyszeresen telítetlen zsírsav: 1,0 g
- amelyben többszörösen telítetlen zsírsav: 7,5 g - Szénhidrát: 2,0 g
- amelyben cukor: 2,0 g - Rost: 41,0 g
- Fehérje (protein): 33,0 g
- Só: 0,0 g
Figyelmeztetés: Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezetifeltételektől függően, illetve az idő múlásával.