BIO Kakaómassza tallér perui 250g BioMenü

BIO Kakaómassza tallér perui 250g BioMenü
BIO Kakaómassza tallér perui 250g BioMenü
BIO Kakaómassza tallér perui 250g BioMenü
BIO Kakaómassza tallér perui 250g BioMenü

BIO Kakaómassza tallér perui 250g BioMenü

8 179 Ft
Egységár: 32 716 Ft/kg
db
Kedvencekhez

Antioxidáns, hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségéhez, igazán egészséges csokoládé, tökéletes süteményekhez vagy önmagában való fogyasztásra is!

Válogass biztonságosan
Rugalmas, 14 napos pénzvisszafizetési garancia!
Minőségét megőrzi
2025.07.31
Minőségét megőrzi
2025.07.31
A vásárlás után jóváírt összeg: 164 Ft
Adatok
Márka
BioMenü
Kiszerelés
250g
Energia kcal/kJ
2589 kJ/ 618 kcal
Zsír
53,3g
Szénhidrát
16,7g
Fehérje
14,0g
- ebből cukrok
0,5g
0,1g
- ebből telített zsírsavak
32,5g
Rost
11,9g
Egyszeresen telítetlen zsírsavak
16,6g
Többszörösen telítetlen zsírsavak
1,6g
Kiszerelés
250g
Energia kcal/kJ
2589 kJ/ 618 kcal
Zsír
53,3g
- ebből telített zsírsavak
32,5g
Egyszeresen telítetlen zsírsavak
16,6g
Többszörösen telítetlen zsírsavak
1,6g
Szénhidrát
16,7g
Fehérje
14,0g
- ebből cukrok
0,5g
Rost
11,9g
0,1g
Részletek
  • Csökkentheti a vércukorszintet
  • Jó közérzetet, frissességet biztosíthat
  • Támogathatja az egészséges szív-és érrendszert
  • Csökkentheti a depressziót
  • Stressz oldó hatású lehet
  • Gyulladásgátló hatású lehet
  • Elősegítheti a az egészséges bőr, köröm és haj fejlődését

A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaópaszta készítéséhez megőrlik, majd a pasztát megolvasztják, hogy a folyékonnyá váljék. A folyadékot lehűtik és lapkákká alakítják. A kakaó antioxidánsokkal telített, tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine).
A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja.

A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaómassza nem csak a csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. Az elmúlt években bebizonyították, hogy nyers formában az egészségünknek is rendkívül jót tehet. A BioMenü perui KAKAÓMASSZA tallér egy ízletes szupertáplálék, rendszeres fogyasztása segíthet szívműködési-, hangulati- és szellemi problémák enyhítésében.

 

Összetevők: 100% bio hántolt kakaóbab, (theobroma cacao)
Felhasználás: Ízlés szerint (1 adag= 5-10g, 25-50 adag/csomag)
Tárolás: jól zártan, száraz, hűvős fényvédett helyen

Származási hely: Peru