Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Triklon-IT Kft.
Cím:
6800 Hódmezővásárhely, Tulipán utca 8.
Telefon:
Áruház neve:
Rostesvitamin.hu
Adószám:
13171960-2-06
Cégjegyzék szám:
06 09 008933
Kapcsolattartó neve:
Rostesvitamin.hu
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30/114-6105
Kapcsolattartó e-mail címe:

Az ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje hétköznapokon 8:00 és 16:00 óra között.

Ügyfélszolgálatunk a gyors és hatékony ügyintézés lebonyolítása érdekében kizárólag telefonon és emailen áll a fogyasztók rendelkezésére. Írásos megkeresés esetén kérjük elektronikus levélben vegye fel velünk a kapcsolatot, így gyorsan és hatékonyan tudunk ügyében választ adni.

Szállítás
Foxpost Csomagautomata
foxpost_hu_xlsx_automata
Diszkrét megoldás. A térképes keresőn valós időben követheted az automaták pillanatnyi telítettségét, így olyan automatát tudsz választani, ahol gyorsan megkapod a csomagod. 801 csomagautomata, 70 000 rekesz áll rendelkezésedre, 278 településen országszerte az ország legjobb pontjain, melyek között már kültéri automaták is elérhetők, ahol a hét minden napján 0-24 órában átveheted a csomagod. Az átvétel egyszerű, érintésmentes és gyors, nincs sorban állás, csak néhány gombnyomás. Biztonságban leszel te is és a csomagod is.
A szolgáltató nem vállalja a másnapi szállítást, így mi sem tudjuk biztosítani. Ha sürgős a rendelésed, válassz másik szállítási módot.

Maximum szállítható tömeg (csomagolással együtt): 8 kg
Szállítási költség: 890 Ft
GLS CsomagPONT/Csomagautomata
mygls_csv_dropoffpoints
GLS csomagpontra történő szállítás esetén kérjük válaszd ki a térképen a számodra megfelelő átvételi helyszínt. Országosan több mint 850 CsomagPont, hosszú nyitvatartási idővel.
A csomagot a GLS egy munkanap alatt kézbesíti, majd 5 munkanap áll rendelkezésedre, hogy átvedd. A legtöbb csomagponton bankkártyával is tudsz fizetni.

Maximum szállítható tömeg (csomagolással együtt): 20 kg
Szállítási költség: 1 390 Ft
Házhozszállítás futárszolgálattal
Házhozszállítás futárszolgálattal
Házhozszállítás esetén a kiszállítást szerződött logisztikai partnerünk, a GLS egy munkanapos határidővel végzi. Minden megrendelést legkésőbb a következő munkanapon átadunk szállító partnerünknek. Amennyiben a megrendelés 12 óráig beérkezik, a csomag már másnap nálad lehet! Nincs szükség utánajárásra. Kényelmesen házhoz megy a csomag. Kézbesítés a saját címedre vagy a munkahelyedre hétköznapokon 8 és 17 óra között. A kézbesítőnél minden esetben választhatod a bankkártyás fizetést is. Partnerünk a kiszállításról e-mail-ben és SMS-ben is értesítést küld, majd a nyomkövető szolgáltatás segítségével folyamatosan tájékozódhatsz a csomagod aktuális helyzetéről vagy felveheted a kapcsolatot a kézbesítővel.

Maximum szállítható tömeg (csomagolással együtt): 30 kg
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
3,99  kg
1 990 Ft
4  kg
9,99  kg
2 690 Ft
10  kg
29  kg
3 490 Ft
Házhozszállítás futárszolgálattal (Overweight)
mygls_csv
30 kg feletti csomagok szállítását is vállaljuk!

A nehéz csomagok házhozszállítását is szerződött logisztikai partnerünk, a GLS végzi, egy munkanapos határidővel. Minden megrendelést legkésőbb a következő munkanapon átadunk szállító partnerünknek. Amennyiben a megrendelés 12 óráig beérkezik, a csomag már másnap nálad lehet! Nincs szükség utánajárásra. Kényelmesen házhoz megy a csomag. Kézbesítés a saját címedre vagy a munkahelyedre hétköznapokon 8 és 17 óra között. A kézbesítőnél minden esetben választhatod a bankkártyás fizetést is. Partnerünk a kiszállításról e-mail-ben és SMS-ben is értesítést küld, majd a nyomkövető szolgáltatás segítségével folyamatosan tájékozódhatsz a csomagod aktuális helyzetéről vagy felveheted a kapcsolatot a kézbesítővel.

A GLS kiválóan felépített hálózatával gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

A hatalmas GLS HUB mellett 89 depó és több mint 2200 futár gondoskodik arról, hogy a csomagok a megfelelő szortírozást követően minél előbb eljuthassanak a címzettekhez. A házhozszállítás mellett 1700 átadópontból (GLS CsomagPontok és GLS Automaták) álló hálózatával a GLS ebben a szegmensben is országos lefedettséget kínál.

Maximum szállítható tömeg (csomagolással együtt): 60 kg
Szállítási költség: 6 490 Ft

Webáruházunkból csak az Európai Unió területére szállítunk. A Magyarországon kívüli (de EU-n belüli) szállítási díjtételekkel és rendelésleadással kapcsolatban kérjük vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Fizetés
Utánvéttel (+490.- Ft)
Az utánvét drága. Nekünk is, Önnek is. Ezért kénytelenek vagyunk utánvét díjat felszámítani az ilyen fizetési mód választása esetén. Csomag átvételekor történő fizetés díja, rendelési értéktől függetlenül +490 Ft, melyet megspórolhat bankkártyás fizetéssel.
Bankkártyás fizetés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megrendelésed összekészítését csak akkor kezdjük meg, ha a bankkártyás fizetés sikeresen teljesült! Amennyiben probléma adódott a fizetéssel keress bennünket bizalommal ügyfélszolgálatos elérhetőségeinken!
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!