Csicseriborsóliszttel készült házi lekváros piskótatekercs, aminek az össz szénhidráttartalma 90 g
Akik az újévi fogadalmukban a napi bevitt cukor mennyiséget szeretnék csökkenteni, azoknak ajánljuk ezt a gyors és egyszerű receptet
Házi lekváros piskótatekercs csicseriborsólisztből
Háziasszonyunk, Ildikó a gyermekkorának egyik kedvenc receptjét hozta ma Nektek, annyi módosítással, hogy mai korunk egészségesebb alapanyagait használta fel.
Hozzávalók:
Elkészítés módja:
Az alapanyagokból piskótát készítünk.
Sütés: 200 fokon 15 perc alatt készre sütjük - de ez sütő függvénye is.
Még melegen leszedjük a papírt, konyharuha segítségével feltekerjük, majd hagyjuk kihűlni. Ha ez megtörtént a lekvárral betöltjük, és már fogyasztható is.
Mennyiség: kb. 10 szelet.
Forrás: Virág-Meszes Ildikó