ÚJ

WTN B-vitamin komplex 60 kapszula

WTN B-vitamin komplex 60 kapszula
ÚJ

WTN B-vitamin komplex 60 kapszula

8 309 Ft
Egységár: 138 Ft/kapszula
db
Kedvencekhez

A B-vitaminok igazi jolly jokernek számítanak, ha egészségről van szó. Szinte nincs olyan élethelyzet, ahol ne tudnánk őket az egészségünk javára fordítani:

  • Munkahelyi stressz
  • Várandóság vagy szoptatás
  • Mentális vagy fizikai kimerültség
  • Vizsgaidőszak vagy intenzív sport
  • Szív- és érrendszer problémák
  • Anyagcsere-problémák
Válogass biztonságosan
Rugalmas, 14 napos pénzvisszafizetési garancia!
Minőségét megőrzi
2027.03.04
A vásárlás után jóváírt összeg: 166 Ft
Adatok
Márka
Wise Tree Naturals
Kiszerelés
60 db kapszula
Részletek

Sok egészségügyi probléma esetén fontos, hogy a B-vitaminok AKTÍV formában legyenek, mert a szervezet csak így tudja azonnal és igazán használni őket. Hogy miért is van ez így? Mert az aktív formájú B-vitaminokat a szervezet rögtön fel tudja használni és nem kell bajlódnia az átalakításával! Az inaktív formájú vitaminokat, olykor a szervezetünk nem is tudja hasznosítani, hiszen olyan sok minden kellhet az átalakítási folyamathoz! És ha valami hiányzik a szervezetből akkor ez az átalakítási folyamat nem megy végbe. Ha viszont aktív vitaminokat adunk a szervezetünknek, azon kívül, hogy jót adunk neki, még az átalakító folyamatoktól is tehermentesítjük

 

A WTN B-komplexen kívül, már más B-vitamin komplex esetében is aktív formában van jelen a B6, B9 és B12-vitamin (B6 – piridoxál-5’-foszfát (P5P); B9 – kálcium folát vagy glükozamin folát só, B12 – metilkobalamin, adenozilkobalamin vagy hidroxo-kobalamin). Ám a többi B-vitamin esetében is kulcsfontosságú a szervezetnek, hogy aktív vitamint kapjon.

Ezért a WTN B-vitamin komplexben:

  • A korábbi B1-vitamin tiamin-hidroklorid forma mellé, most egy aktívabb tiamin-pirofoszfát-klorid került.
  • B2-vitamin esetén riboflavin helyett, a riboflavin-5-nátriumfoszfátot, a B2-vitamin aktív koenzim formáját használtuk.
  • B3-vitamin esetén a niacinamid helyett, a nikotinamid-hexonikotinát, a B3-vitamin egyik legjobban hasznosuló aktív koenzim formája került.
  • A B5-vitaminnál a calcium-D-pantotenátot is lecseréltük a B5 aktív koenzim formájára, a pantetinre

Ajánlott mennyiség: napi 1 kapszula étkezéssel, bő folyadékkal.

Összetevők: B5-vitamin (calcium-D-pantotenát), zselatin (kapszula), kolin (kolin-bitartarát), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), B6-vitamin (piridoxál-5-foszfát), myo-inozitol, B2-vitamin (riboflavin), B3-vitamin (niacinamid), B7-vitamin (D-biotin), B12-vitamin (metil-kobalamin).