Miért Kara?
A Kara kókusztermékek az Indonéziában, Szumátrában található buja ültetvényeken termő friss kókuszból készülnek. A magok elvetésétől az érett kókusz feldolgozásáig minden lépést alaposan ellenőriznek és nyomon követnek. A szigorú kontrollnak köszönhetően garantálhatjuk, hogy kiváló minőségű kókusztermékek készülnek.
A frissen leszedett kókuszdiókat 24 órán belül az ültetvényről az üzembe szállítják. Miután megérkeztek, a kókuszdiókat szinte azonnal, 3-5 órán belül, feldolgozzák. A folyamat gyorsasága segít megőrizni a friss kókusz természetes ízét a Kara termékekben.
A halal és kóser minősítésen túl, a Kara feldolgozó üzeme hitelesítve lett több független, világszerte elismert minőségtanúsító szerv által is. Olyan akkreditációkkal rendelkeznek, mint például az Élelmiszer Biztonsági Rendszer Tanúsítvány (Food Safety System Certification, FSSC) 22000 és a Társadalmi Elszámoltathatóság (Social Accountability, SA) 8000.
Igazi kókusz szakértőként, a Kara kókusztermékek széles választékát kínálja, amik megfelelnek különböző kulináris igényeknek és felhasználási preferenciáknak. Legyen kreatív és fedezze fel a Kara termékek nyújtotta végtelen gasztronómiai lehetőségeket!
Kara kókuszkrém UHT
A legkorszerűbb technológiával a Kara létrehozta Önnek ultra magas hőfokon történő hőkezeléssel (UHT) készült és steril körülmények között csomagolt kókuszkrémet praktikus kiszerelésben.
Sikerült a legmagasabb étel higiéniai szintet elérni, anélkül, hogy ez a friss kókuszkrém minőségét és természetes ízét befolyásolná.
Használjuk fel főzéshez, ha ízletes és egyedi ételeket szeretnénk készíteni!
Felhasználási javaslat: leves, mártás, szósz, öntet, ital, smoothie, zselé, jégkrém
Összetevők: természetes kókuszkrém (99,9%), stabilizátorok (xantán gumi E415, guargumi E412, karragén E407)
Származási hely: Indonézia