ÚJ

BioSil® Cseppek ch-OSA Advanced Collagen Generator 30ml 60x10 csepp

BioSil® Cseppek ch-OSA Advanced Collagen Generator 30ml 60x10 csepp
BioSil® Cseppek ch-OSA Advanced Collagen Generator 30ml 60x10 csepp
BioSil® Cseppek ch-OSA Advanced Collagen Generator 30ml 60x10 csepp
BioSil® Cseppek ch-OSA Advanced Collagen Generator 30ml 60x10 csepp
BioSil® Cseppek ch-OSA Advanced Collagen Generator 30ml 60x10 csepp
BioSil® Cseppek ch-OSA Advanced Collagen Generator 30ml 60x10 csepp
BioSil® Cseppek ch-OSA Advanced Collagen Generator 30ml 60x10 csepp
BioSil® Cseppek ch-OSA Advanced Collagen Generator 30ml 60x10 csepp
BioSil® Cseppek ch-OSA Advanced Collagen Generator 30ml 60x10 csepp
BioSil® Cseppek ch-OSA Advanced Collagen Generator 30ml 60x10 csepp
ÚJ

BioSil® Cseppek ch-OSA Advanced Collagen Generator 30ml 60x10 csepp

14 399 Ft
Egységár: 24 Ft/csepp
db
Kedvencekhez

BioSil© ch-OSA© Étrend-kiegészítő termék szabadalmaztatott kolinnal stabilizált ortokovasav

A kolin-stabilizált ortokovasav a szilíciumnak nevezett mikroelem kiváló forrása, mely a harmadik legnagyobb mennyiségben előforduló mikroelem az emberi szervezetben. A ch-OSA® ezen túl egy szabadalmaztatott, klinikai vizsgálatokban bizonyított különleges formula, mely táplálja testünk három szépségfehérjéjét.

”Törhetetlen szépség”: haja, bőre, körmei, csontja és ízületei meghálálják ezt a törődést!

Aktív hatóanyagok a napi adagban – 10 csepp:
Kolin (ch-OSA® kolinnal stabilizált ortokovasavból) 200 mg
Szilícium (ch-OSA® kolinnal stabilizált ortokovasavból) 10 mg

Összetevők: glicerin; tisztított víz; ch-OSA® kolinnal stabilizált ortokovasav (kolin-klorid, tisztított víz, szilícium).

Ajánlott fogyasztási mennyiség:

napi 2 x 5 csepp (bizonyos esetekben 1 x 6 csepp). Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend keigészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, hűvös helyen tárolja. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Válogass biztonságosan
Rugalmas, 14 napos pénzvisszafizetési garancia!
Minőségét megőrzi
2026.11.30
A vásárlás után jóváírt összeg: 288 Ft
Adatok
Márka
BIOSIL
Kiszerelés
600 csepp
Részletek

Válassza a cseppeket és adja egyszerűen az italához! Adjon 5 cseppet a kedvenc (hideg vagy meleg) italához reggel és este! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a csepp formula nagyon praktikus, de az íze nem biztos, hogy mindenkinek tetszik! Nem adtunk hozzá mesterséges ízesítőt, így azt ajánljuk, hogy ízesített italba (pl. kávéba) csepegtesse, vagy válassza a kapszulás formát. Más konzisztencia, de ugyanúgy vegán és ugyanolyan klinikailag bizonyított ragyogó hatása van.

Klinikailag bizonyított kollagén”generátor”

BioSil ® ch-OSA® (Choline-Stabilized Orthosilicic Acid, magyarul kolinnal stabilizált ortokovasav formula): tudományos áttörés a kollagénszintézisben


A kollagén az emberi test legfontosabb építőeleme. Szervezetünk fehérjéinek több mint egyharmadát teszi ki. A bőre 75%-a kollagén. Csontjai, ízületei, létfontosságú szervei legfőbb tartószerkezetét a kollagén adja. Alapvetően fontos tehát a kollagén, ha szép bőrt, hajat és körmöket, valamint egészséges csontokat és ízületeket szeretne. 21 éves korunk után a kollagénraktáraink csökkennek. 30 éves korunkra mindennek a jelei láthatóvá válnak. Évek óta keresik a kutatók azt a módszert, amivel az emberi szervezet képessé válhatna arra, hogy regenerálni tudja a saját kollagénjét.

Kijelenthetjük azt, hogy a BioSil® ch-OSA® felfedezése mérföldkőnek számít ezen a területen, mert egyedülálló módon képes elősegíteni a kollagénképződést, így realitást kapott az, hogy egy természetes formula szájon át történő bevitelével is tudjuk támogatni a kollagénszintézisünket. Szigorú placebo kontrollált kettős vak klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a szabadalmaztatott BioSil® ch-OSA® csökkenti a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát, erősíti és dúsítja a hajat, erősíti a körmöket, és támogatja a csontok és ízületek egészségét. A BioSil® történelmi felfedezése tudományos áttörés a kollagénszintézisben.

Klinikailag tesztelt— biztonságos és hatékony

Megnyugodhat, a BioSil® ch-OSA® kollagén”generátort” már számos szigorúan ellenőrzött vizsgálatban tesztelték: egyetemi kutatók által vezetett, placebo kontrollált, kettős vak klinikai vizsgálatokban. A mérési eredmények a gyógyszeripari vállalatok által is alkalmazott szabványokkal lettek összevetve. A kísérletek eredményei, amelyek lektorált, szakértői értékeléssel ellátott orvosi folyóiratokban is megjelentek olyannyira drámaiak voltak, mint amennyire statisztikailag jelentősek. A BioSil® ch-OSA®-t szedő alanyoknál jelentősen csökkent az apró szarkalábak és ráncok kialakulása, rugalmasabb lett a bőrük, erősebb és dúsabb lett a hajuk, erősebbek lettek a körmeik, valamint növekedett náluk a csontsűrűség (BMD=bone mineral density) a kritikus csípő régióban. És mindenekfelett a BioSil® ch-OSA®-t teljesen biztonságosnak nyilvánították.

BioSil®: Javítja az életminőségét – Már ma kezdje el a szedését!
Táplálja Ön is testének három szépségfehérjéjét!

A haja, bőre és körmei három fehérjéből épülnek fel:

Kollagén: egyrészt a bőr telítettségét adja, eltávolítja a ráncokat és megakadályozza azok kialakulását, másrészt alapvetően fontos az erős és egészséges csontok, valamint ízületek felépítéséhez.
Keratin: az a fehérje, ami a haj belső szerkezetébe van ágyazódva. Ez adja a hajszálak vastagságát, erősségét és rugalmasságát. Valamint a keratin adja a körmök erősségét és megfelelő színét.
Elasztin: ez adja a bőre nyújthatóságát és rugalmasságát, megelőzve a barázdák és ráncok kialakulását.

Az életkor előrehaladtával szervezetében a kollagén, keratin és elasztin is csökken. A klinikailag bizonyított ch-OSA®-t tartalmazó BioSil® Haj-Bőr-Köröm formula kifejezetten úgy lett megalkotva, hogy segítsen táplálni teste 3 szépségfehérjét, ezáltal visszaállítsa őket egy sokkal fiatalosabb szintre.

Bőr: Azáltal, hogy a BioSil® Haj-Bőr-Köröm formula támogatja a kollagéntermelést, a bőrben csökkennek a ráncok és nő a bőr rugalmassága. A BioSil® fogyasztók arról is beszámoltak, hogy rendszeres használat során ragyogóbb a bőrük.Publikált klinikai vizsgálati eredmény: Barel et al. ,2005.
Haj: A BioSil® Haj-Bőr-Köröm formula segíti Önt abban, hogy dúsabb és erősebb legyen a haja. Klinikailag igazolt, hogy BioSil® ch-OSA® fogyasztásának köszönhetően a hajszálak átmérője növekedett, így teltebb, dúsabb lett a haj. Ráadásul a haj erősebb, rugalmasabb lesz és a nem fog töredezni.Publikált klinikai vizsgálati eredmény: Wickett et al.,2007.
Köröm: BioSil® klinikailag igazoltan erősíti a körmeit, és megakadályozza, hogy körmei letöredezzenek. A BioSil® ezen tulajdonsága egy új kifejezésnek adott életet: „Törhetetlen szépség”.Publikált klinikai vizsgálati eredmény: Barel et al.,2005.
Csontok: Egy klinikai kísérletben nőket két csoportra osztották: 1. akik BioSilt szedtek és 2. egy placebo csoportra. Mindkét csoport 1000 mg kalciumot és 800 NE D-vitamint szedett naponta. A csontkollagén szintézis növekedett a BioSil-es csoportban. A placebo csoport 1,22% csontsűrűséget veszített a csípőrégióban, míg a BioSil csoportnál ez az érték 0,78%-kal nőtt (6 csepp ch-OSA®/nap fogyasztás mellett). Ez a különbség 2% vagyis 200%-al magasabb, mint a klinikai relevancia hivatalos küszöbértéke.Publikált klinikai vizsgálati eredmény: Spector et al. ,2008.
Miért fontos ez? A kollagén egy olyan fehérje, ami azért felelős, hogy a bőrünk feszes legyen és ragyogjon. A bőr 75%-át teszi ki. Az elasztin, egy rugalmas, latex-szerű fehérje, amely feszesen és rugalmasan tartja a bőrt. Általában mindkettőből bőven rendelkezünk az életünk kezdetén, de 21 éves korunk körül a kollagén évente 1% -kal csökkenni kezd, ami befolyásolja a bőr azon képességét, hogy a szervezet elsődleges védőgátjaként működjön. 30 éves korunkra pedig az erejükből vesztett kollagénszálak szélesebb és mélyebb ráncokat eredményeznek, míg az elasztin csökkenése befolyásolja a ráncok mélységét és fokát. A bőr vékonyabbá, gyengébbé, tompává és kevésbé rugalmassá válik, mivel a kollagén és az elasztin szintje az életkorral, a napkárosodással és más tényezőkkel csökken. És elveszítjük a ragyogásunkat.
A Biosil azonban belülről támogatja a szépségünket azáltal, hogy hozzájárul a kollagén és az elasztin termeléshez, így fiatalítva és felragyogtatva a bőrünket.

Klinikailag bizonyított ráctalanítás: Bőrünk fiatal korunkban 75% kollagént tartalmaz, de 21 éves korunktól ez évente 1%-ot csökken. A BioSil® aktiválja a kollagén termelését, így feltölti és megfiatalítja a bőrt, szarkalábak és ráncok mélységét csökkenti. A BioSil® egyedülálló, szabadalmaztatott ch-OSA® komplexe bizonyítottan új kollagén és elasztin termelését váltja ki, miközben megvédi a meglévő kollagént a lebomlástól. Ennek mérhető, látható eredményei vannak, amelyeket érezhet, láthat és mutathat.

Eredmény 20 hét alatt: Egy klinikai vizsgálat megállapította, hogy húsz hét napi kétszeri bioSil® bevétele után a nők átlagosan 30% -kal sekélyebb ráncokat mértek, mint azok a nők, akik placebót szedtek. A kontrollcsoport tagjainak ráncai és szarkalábai húsz hét alatt 11%-kal súlyosabbak és mélyebbek lettek, míg a BioSil® csoport tagjainak ráncait és szarkalábait 19%-kal javították. Más szavakkal, a BioSil® 11% -os megelőzést és 19% -os javulást biztosított a szarkalábak és ráncok terén.

Nem csak tesztelt, bizonyított hatás: A Biosil előnyeit vezető európai, amerikai és brit egyetemi kutatók által végzett elfogulatlan, független klinikai vizsgálatokban bizonyították (nem csak tesztelték!). Ezek a vizsgálatok kettős-vak, placebo-kontrollos és randomizált vizsgálatok voltak. Vagyis a tudományos kutatás aranystandardjainak felhasználásával a haj, bőr, köröm, ízületek és a csontok állapotával foglalkozó kísérletek során a nemzetközi tudósok statisztikailag szignifikáns és klinikailag releváns eredményeket dokumentáltak. És ez kiváló hír, mert ez azt jelenti, hogy a Biosil bizonyítottan hatásos. Ezeket a vizsgálatokat Biosil termékek felhasználásával végezték. Az eredményeket nem lehet és nem is szabad más márkákra alkalmazni.*