Pontgyűjtő szabályzat

RostEsVitamin

Raktározz be pontokból!

 

Hogyan működik a gyűjtés?

Megéri nálunk regisztrálni, hiszen minden új tagunknak automatikusan jóváírunk 100 pontot. Dupláznál? Az is lehetséges! Azon vásárlóinknak, akik feliratkoznak hírlevelünkre (és meg is erősítik ezt a szándékukat) 200 pontot adunk ajándékba.

Ha már regisztrált felhasználónk vagy, akkor minden megvásárolt termék árából automatikusan pontot írunk jóvá. A pontok értékét kiemelt helyen, a termék mellett láthatsz is, így pontosan tudhatod, hogy az adott termék megvásárlásával hány forint íródik jóvá a számládon. Jó hír, hogy ezeket a pontokat az akciós termékeink megvásárlása után is megkapod.

Hogyan tudod felhasználni?

Bár a pontok az akciós termékek árából is jóváíródnak, fontos, hogy az összegyűjtött pontjaidat csak teljes árú termékeinkre tudod felhasználni, más akcióval sajnos nem vonhatóak össze. Ezen felül viszont bármennyi pontot beválthatsz 1-1 vásárlásod során és akár a rendelésed végösszegének 100%-ára is felhasználhatod azokat. Így pontjaid segítségével akár még a szállítási költségeket is megspórolhatod.

Az általad gyűjtött pontok értékét az ár alatt tudod majd megtekinteni. Fontos, hogy a rendelésed véglegesítése előtt minden esetben jelezned kell nekünk, ha szeretnéd az adott vásárlás során felhasználni a pontjaidat. 1 évig, vagyis 365 napig van erre lehetőséged, utána sajnos elvesznek pontjaid a rendszerből.

A megszerzett pontjaidat az után íródnak jóvá, hogy csomagodat átadtuk a futárnak.