Összetevők: víz, kölesliszt, csicseriborsó liszt, tápióka keményítő, útifű maghéj liszt.
Elkészítési javaslat: Forró bő sós vízben a forrástól számított 9-10 percig főzzük. A víz esetleg felhabozhat az útifű maghéj liszttől. A tésztát leszűrjük és hideg vízzel jól leöblítjük, hogy ne tapadjanak össze a tészták. Ezután ízlés szerint felhasználandó.
Nettó tömeg: 200g
Származási hely: Magyarország
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Átlagos tápérték 100 g termékben |
Energia |
1558,81 kJ / 371,6 kcal |
Zsír |
3,45 g |
–Amelyből telített zsírsavak |
0,2 g |
Szénhidrát |
67,5g |
–Amelyből cukrok |
4,2g |
Rost |
10,9g |
Fehérje |
11,4g |
Só |
0,01g |
Gluténmentes üzemben készült termék.