Szafi Reform Csokoládé ízű pudingpor (70g)

Szafi Reform Csokoládé ízű pudingpor (70g)

Szafi Reform Csokoládé ízű pudingpor (70g)

509 Ft
darab
Kedvencekhez
A termék nem tartalmaz glutént, tejet, tojást, szóját, színezőanyagot és hozzáadott cukrot!
A vásárlás után jóváírt összeg: 10 Ft
Részletek

-65%-al csökkentett kalóriatartalmú gluténmentes pudingpor, amely nem tartalmaz glutént,  tejet, tojást, szóját, színezőanyagot és hozzáadott cukrot!


Összetevők: Édesítőszer (erirtit), zsírszegény kakaópor, sűrítő anyag (konjakgumi), tápiókakeményítő, természetes aroma.
























































Átlagos tápérték



100g pudingporban                



1 adag kész pudingban (240g) *



Energia:



404 kJ / 97 kcal



245 kJ / 59 kcal



zsír:



2,6 g



3,1 g



- amelyből telített zsírsavak:                 



1,6 g



0,8 g



szénhidrát:



71,8 g



40,3 g



- amelyből cukrok:



0,2 g



0,3 g



- amelyből poliolok:



64,8 g



37,7 g



rost:



11,2 g



4,7 g



fehérje:



5,7 g



2,8 g



só:



0,6 g



0,5 g



* A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján Alpro édesítetlen mandulaitallal, és 15g hozzáadott eritrittel készítve.


A poralap 100g energiatartalmából 92 kJ / 22 kcal energia származik élelmi rostokból.


A poralap 100g szénhidrát-tartalmából 64,8 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.


Egy adag kész puding (240g) szénhidrát-tartalmából 37,7 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.


Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.


A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat!


Felhasználási javaslat:


Hozzávalók:


·       35 g Szafi Reform csokoládé ízű pudingpor


·       2 dl növényi tejhelyettesítő (pl. Alpro édesítetlen mandulaital)


·       kb. 10-15 g cukornak megfelelő kristályos édesítő (ízlés szerint változhat!)


Elkészítés:


A pudingporhoz adjunk a hideg növényi tejhelyettesítőt és édesítőt, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.


Hidegen, melegen egyaránt finom. (Kihűlve tovább sűrűsödik)