Fruktóz-glükóz szirup
Ivóvíz
Gyümölcslé 25% (almalé 23%, meggylé 2%, sűrítményből visszahígítva)
Bodzalé
Aromák (sör aroma, komló kivonat, meggy aroma, maláta aroma)
Étkezési sav: citromsav
Édesítőszerek: Na-ciklamát, aceszulfám-K, szteviol-glikozidok
Tartósítószerek: K-szorbát, Na-benzoát
|
100 ml szörpben |
100 ml kész italban |
---|
Energia |
496 kJ/ 117 kcal |
55 kJ/ 13 kcal |
Zsír |
0 g |
0 g |
-amelyből telített zsírsavak |
0 g |
0 g |
Szénhidrát |
26 g |
2,9 g |
-amelyből cukrok |
23 g |
2,6 g |
Fehérje |
0,1 g |
0,01 g |
Só |
0,1 g |
0,01 g |
Rost |
0,1 g |
0,01 g |
Hígítási arány:
1 rész szörp és 8 rész (szénsavas) víz. Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,77%.
Tárolás: (10-23°C). Száraz, hűvös helyen.