Összetevők: kukoricakeményítő, sűrítőanyag (xantán gumi), emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei)
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Átlagos tápérték adatok 100 g termékben:
Energia: 1502 kJ (354 kcal) Zsír: 0,5 g amelyből telített zsírsavak: 0,5 g Szénhidrát: 86 g amelyből cukrok: 0 g Fehérje: 0,6 g Só: 0,1 g Fenilalanin: 0,02 g
Nettó tömeg: 500 g
Származási hely: Magyarország (Gabonakutató Kft.)
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Falhasználási javaslat: 100 g galuskaport 110-130 ml vízzel és ízlés szerint sóval elkeverjük. (Vesebetegek a diétájuknak megfelelő mennyiségű sót használjanak!) A csomómentesre kikevert tésztát tízszeres mennyiségű forró, sós vízbe szaggatjuk. Néhány perces főzés után a megfőtt tésztát leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, majd kevés zsiradékkal elkeverjük. A tészta elkészítéséhez tojás is használható, ha a diéta megengedi.