Sokféleképpen felhasználható:
Sűríthetünk vele, mivel nagy mennyiségű folyadékot és zsiradékot tud felvenni.
Sütés során a megadott lisztmennyiség egy része helyett használjunk lenmaglisztet, hogy javítsuk ételeink beltartalmi értékét. Ha ezt tesszük, több folyadékra lesz szükség, mint amennyit a receptek írnak. A lenmaglisztet tartalmazó péksütemények, kenyerek gyorsabban barnulnak.
Összetevők: 100% lenmagliszt
Származási ország: EU
Allergén információ: A termék dióféléket, mustármagot és szezámmagot feldolgozó üzemben készül.
Átlagos tápérték 100 g termékben |
|
Energia
|
2282 kJ / 545 kcal
|
Zsír |
40 g
|
– amelyből telített zsírsavak
|
4 g
|
Szénhidrát |
28 g |
– amelyből cukrok
|
3 g |
Rost |
17 g |
Fehérje |
10 g |
Só |
0,3 g |
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Allergén infók: A termék dióféléket, feldolgozó üzemben készült.
Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Származási hely: EU
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett időpontig.
Nettó tömege: 250g