Adatok
Gluténmentes
Igen
Vegán
Igen
Márka
Eden Premium
Részletek

Az Eden Premium tészták saját recept alapján készülnek tésztaüzemünkben. Kellemes ízét a sárga batátalisztnek köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A tésztához nem használtunk tojást és szóját sem.

A köles könnyen emészthető, tápértéke mégis magas. Beltartalmi értékei miatt érdemes lehet az étrendbe iktatni. A köles természetéből eredően gluténmentes, és általában jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz.

A borsófehérje jól kiegyensúlyozott aminosavprofillal és magas lizinszinttel rendelkezik. Tápértékének és egészségügyi előnyeinek köszönhetően a borsófehérje új és hatékony alternatívaként használható az állati fehérjék helyettesítésére a funkcionális élelmiszerekben.

Az útifű maghéj jó rostforrás lehet a mindennapokban. Magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztásával jót tehetünk emésztésünknek, lassíthatjuk a szénhidrátok felszívódását.

Összetevők: kölesliszt (66%), borsófehérje, ivóvíz, sárgabatáta-liszt, útifű maghéj liszt

Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony hőfokon 3-5 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1407 kJ / 333 kcal
Zsír 3,0 g
–Amelyből telített zsírsavak 0,6 g
Szénhidrát 54 g
–Amelyből cukrok 1,8 g
Rost 9,9 g
Fehérje 18 g
0,02 g


Tárolás: Száraz, hűvös és napfénytől védett helyen tárolandó!

Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.

Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.

Származási hely: Magyarország

Nettó tömeg: 200g