Az Eden Premium tészták saját recept alapján készülnek tésztaüzemünkben. Kellemes ízét a sárga batátalisztnek köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A tésztához nem használtunk tojást és szóját sem.
A köles könnyen emészthető, tápértéke mégis magas. Beltartalmi értékei miatt érdemes lehet az étrendbe iktatni. A köles természetéből eredően gluténmentes, és általában jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz.
Az útifű maghéj és a bambuszrost jó rostforrás lehet a mindennapokban. Magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztásával jót tehetünk emésztésünknek, lassíthatjuk a szénhidrátok felszívódását.
Összetevők: kölesliszt (51%), bambuszrost liszt, ivóvíz, sárga batátaliszt, útifű maghéj liszt
Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony hőfokon 3-5 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!
Átlagos tápérték 100 g termékben |
Energia |
1136 kJ / 272 kcal |
Zsír |
1,7 g |
–Amelyből telített zsírsavak |
0,3 g |
Szénhidrát |
40 g |
–Amelyből cukrok |
1,3 g |
Rost |
36 |
Fehérje |
6,0 g |
Só |
0,05 g |
Tárolás: Száraz, hűvös és napfénytől védett helyen tárolandó!
Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
Származási hely: Magyarország
Nettó tömeg: 200g