A kókuszvirág cukor egyedülálló módon a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer. A nádcukor, illetve a gabonákból és egyéb alapanyagokból készült szirupok alternatívája. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Nincs köze a kókusz terméséhez, sem ízben, sem színben, édesítőereje közel azonos a hagyományos, sokak által használt nádcukorhoz.
Származási hely: Indonézia
Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.
Átlagos tápérték 100 g termékben |
Energia |
1640 KJ / 385 Kcal |
Zsír |
<0,1 g |
– amelyből telített zsírsavak |
<0,1 g |
Szénhidrát |
92,4 g |
– amelyből cukrok |
87 g |
Rost |
<1,7 g |
Fehérje |
1,9 g |
Só |
0,43 g |