Aromax AntiBacteria Légfrissítő Spray (20 ml) Kubeba- és citromolaj

Aromax AntiBacteria Légfrissítő Spray (20 ml) Kubeba- és citromolaj

Aromax AntiBacteria Légfrissítő Spray (20 ml) Kubeba- és citromolaj

-12%
1 577 Ft
1 790 Ft
Egységár: 79 Ft/ml
Kezdete: 2023.03.13   Vége: 2023.05.01
db
Kedvencekhez
Kubeba- és citromolajat tartalmazó, antimokrobiális hatású spray felső légúti megbetegedések veszélyének csökkentésére, tartós légfrissítésre.
Kubeba-Citrom
lakószobákban, közösségi terekben ajánljuk használatát, elsősorban a megfázásos, téli időszakban, de dohányfüstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére, semlegesítésére az év bármely szakában alkalmazható
A vásárlás után jóváírt összeg: 32 Ft
Adatok
Márka
Aromax
Részletek

Használati utasítás: Az Antibacteria légfrissítő spray kiváló minőségű, antimikrobiális hatású illóolajokat tartalmaz, melyek a megfázásos, őszi-téli időszakban a levegő tisztítására alkalmazhatóak. Speciális összetételének köszönhetően képes elpusztítani a baktériumokat, gombákat és vírusokat.

Az Antibacteria termékcsalád emellett füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére az év bármely szakában használható. Kellemes illatuknak és speciális összetételüknek köszönhetően szekrények illatosítására (textildarabra vagy papírzsebkendőre fújva és a szekrénybe helyezve), illetve potpourrira permetezve is használhatók.

A kubebaolajat és citromolajat tartalmazó permet kellemes frissességet áraszt, így lakószobákban, közösségi terekben ajánljuk használatát. Kiválóan alkalmas dohányfüstös helyiségek levegőjének semlegesítésére.

A koncentrált összetétel lehetővé teszi, hogy 1-2 fújásnyi permet hosszú ideig kellemes, friss illatot biztosítson.

Kiszerelés: 20 ml

Származási hely:
Magyarország (Aromax Zrt.)

Tárolás:
Fénytől védve, szobahőmérsékleten tárolandó

Figyelmeztetés:
Tűzveszélyes (F) Irritatív (Xi) Környezeti veszély (N)